Teaterfabrikken

Starter: 08.10.2021 - 19:00
Avsluttes: 08.10.2021 - 23:59

*FÅ BILLETTER*

BILLETTER HER

Erlend Ropstad er tilbake på Teaterfabrikken! Kryss av fredag 8. oktober 2021 i kalenderen og gjøre deg klar til konsert med den kritikerroste sørlendingen. Han kommer til ålesund med fullt band i ryggen.

Dørene åpner 19:00 // Konsertstart 21:00

Om Erlend Ropstad:
Erlend reflekterer vår nåtid med et nærvær som binder han og publikum sammen på en helt spesiell måte. Hans sanger om kjærlighet og politikk kan om 30 år godt vise seg å være små historiebøker om hvordan vi levde nå. Låtskrivingen er på et skyhøyt nivå og har ledet til nominasjoner og prisende anmeldelser for samtlige utgivelser.
Musikalsk er Erlend Ropstad nå tyngre og mer rocka enn da han startet, som Dagsavisen skrev i 2019: «Erlend Ropstad får det til å høres ut som rocken er funnet opp på Sørlandet». Musikken hans kan beskrives som hjerteskjærende realisme, mørk, men også med håpefulle historier.
Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin 15 år lange musikkarriere. Beskrevet som en klippe og kolossal artist innen Norsk rock, har Ropstad sakte men sikkert gått fra supportjobber her hjemme og i Europa, via små klubber, og hundrevis av konserter senere spilte han på Øyafestivalens hovedscene og fylte Rockefeller.
Fra Øya fikk han omtaler som "Ingen over, ingen ved siden" (9/10 Musikknyheter.no) og "Emosjonelt var det å få være med på enda et kapittel av Erlend Ropstads karrierevei, mot virkelig å beherske den store rocken. Stadionklar nå" (Klassekampen).

2019 ble kronet med Prøysenprisen og albumet Brenn Siste Brevet ble kåret til årets beste album i den prestisjefylte listen fra 50 musikkjournalister som Dagsavisen lager. Flere av låtene hans har dukket opp på filmer og i TV-reklamer i Norge og utlandet. Idet han gikk over til å synge på norsk, opplevde han et gjennombrudd og fikk en mottakelse for sine norske album som muligens står uten sidestykke i landet. Alle album fikk utelukkende panegyriske terningkast og anmeldelser, og alle ble nominert til Spellemann. I 2020 ble sangene hans til forestillingen «Menneske, Kjære Menneske» på Nationaltheatret i 2020, sammen med Nils-Øyvind Haagensens dikt. Erlend Ropstad var selv med i stykket og rakk premiere i februar 2020 med 10 kritikerroste forestillinger før Norge stengte ned.

Man kan ikke annet enn å anerkjenne han som en av landets viktigste og mest anerkjente artister, og glede seg stort til alt som kommer.Tilbake til kalender
Personvern