Teaterfabrikken

Starter: 25.08.2021 - 18:00
Avsluttes: 25.08.2021 - 20:15

*FÅ BILLETTER*

BILLETTER HER

Varmt om vennskap og alderdom
Hva har vi egentlig igjen etter et langt liv? Hvordan kan livet som gammel være? Historien om livet kan skrives på mange måter. Skumringstimen handler om de store spørsmålene. De vi må tørre å stille før det er for sent.
Margaret og John er naboer. De har delt bygård og oppgang nesten hele livet. De er sånne naboer som låner melk og sukker av hverandre. Sånne som kan snakke om vær og vind og om alt og ingenting. Eller, ikke om alt. Denne dagen skal John hjelpe Margaret med å reparere ei gammel lampe og plutselig viser det seg at det er mye de ikke har snakket om. Kanskje litt for mye. Vil vennskapet tåle det?
Det blir et gledelig gjensyn med Peter Drabløs og Astrid Overaa som nå spiller sammen i sin tredje forestilling. Peter Drabløs sin ektefølte tekst blir levende med regi fra Eldrid Schrøder Kvalvik; Skumringstimen er en underfundig og tankevekkende refleksjon over det å bli gammel. Forestillingen er et samarbeid mellom Teaterfabrikken og Teatret Vårt.
Pressen om forestillingen
"Dette sitter og det sitter veldig godt. Samspillet mellom Overaa og Drabløs er finstemt og avslappet". Terningkast 5, Sunnmørsposten
Av Peter Drabløs
Regi Eldrid Schrøder Kvalvik
Med Astrid Overaa og Peter Drabløs
 
Forestillingen starter 19:00


Tilbake til kalender
Personvern