Teaterfabrikken

Starter: 03.10.2020 - 19:30
Avsluttes: 03.10.2020 - 23:59

*Soloturne*

BILLETTER HER

Kryss av lørdag 3. oktober i kalenderen! Da kommer kritikerroste Erlend Ropstad for å holde en eksklusiv solokonsert i perfekte rammer på intime Teaterfabrikken i Ålesund.

 
Det finnes en tid for alt, og nå er tiden inne for å spille solokonserter!
Planen var at Erlend Ropstad skulle slippe sitt åttende soloalbum 18. september 2020, og hadde en turné med fullt band og stor produksjon over hele landet i oktober. Siden dette ikke er sesongen for svett storformatsrock, på grunn av pandemien, så kastet Erlend seg rundt og gjorde om høstens turné til en soloturné, noe han har hatt lyst til å gjøre i lang tid.
Erlend alene på en scene, med piano og gitarer er jo ikke ukjent for ham selv eller publikum. Erlend har en egenskap som gjør at han kan formidle sangene en-til-en med alle i salen på en gang. Og selv om alle må holde god avstand til hverandre disse kveldene, så betyr ikke det at ikke musikken kan komme nærmere! Med tekster og musikk som treffer deg midt i hjertet blir dette en av høstens høydepunkter på kulturscena på Teaterfabrikken.
NB. Kun 150 billetter (kun sitteplasser) legges ut for salg på grunn av korona-restriksjoner. Da får alle en trygg konsertopplevelse. Følg smittevernreglene i lokalet, husk å holde avstand og ha god håndhygiene. Hvis du føler deg syk på konsertdag; hold deg hjemme og kom gjerne tilbake en annen gang. Da går dette helt fint.
Dørene åpner 19.30, konsertstart ca. 21.00.

 Tilbake til kalender
Personvern