Teaterfabrikken

Starter: 24.09.2020 - 20:00
Avsluttes: 24.09.2020 - 23:59

BILLETTER HER

NB! Dette arrangementet krever påmelding i tillegg til kjøp av billett. Meld deg på her: https://invajo.com/l/ZMwkwi1cpz]
Forfatter Kjartan Fløgstad har fått med seg sanger, komponist og bassist Steinar Raknes (Stillhouse), poet Tom Stalsberg (Buicken) og trommeslager, komponist og sanger Odin Staveland (Vamp) ut på Due og drone-turne!
Her vil det fremføres nye tekster fra Fløgstad og Stalsberg, nye Raknes-komposisjoner med tekster hentet fra den kritikerroste Fløgstad-romanen fra i 2019, Due og drone.
“Dette er ikke poetisk koma. Dette er ikke talkingheads som mumler (bare litt) blues. Dette er sang. Dette er pang. Dette er en bejublet forfatter som møter en stuntpoet som begge igjen møter musikere i den ypperste klassen. Første gang de samarbeider, Raknes og Staveland. Dette er på fire forskjellige dialekter, vektklasser, temperament og humring”
Før konserten vil Kjartan Fløgstad bokbades av sin kompanjong Tom Stalsberg.
Det blir en litt annerledes Høstscena i år, med nærhet på avstand og smittevern i fokus. Grunnet dette vil alle Høstscena sine arrangement kreve påmelding med kontaktinformasjon. Selv om du har kjøpt billett via Tikkio ber vi deg derfor om å melde deg på, slik at vi alle skal kunne være på den sikre siden i tilfelle en smittesporingssituasjon. I samsvar med smittevernreglene slettes alle kontaktopplysninger ti dager etter det gjeldende arrangementets slutt.
Her melder du deg på: https://invajo.com/l/ZMwkwi1cpz


Tilbake til kalender
Personvern