Teaterfabrikken

Starter: 13.09.2019 - 19:30
Avsluttes: 13.09.2019 - 22:30

BILLETTER HER

Han har blitt omtalt som en «tekstforfatter av stort format» og «en melodisnekker av de sjeldne». Nå kommer Bob Dylan-tolkeren og rockepoeten Tom Roger Aadland til Teaterfabrikken i Ålesund.

Det nye albumet «Songfugl» har blitt betegnet som hans mest standhaftige og selvsikre – og emosjonelle, og har fått strålende kritikker. «Imponerende overbevisende», er VGs kommentar, mens Fædrelandsvennen kaller Aadland «en av våre største rockepoeter» og mener «Songfugl» er hans beste album til nå. Singelen «Alle dei i ei» ble raskt spillelistet av NRK P1.

Tom Roger Aadland styrker stadig inntrykket av å være blant landets beste tekstforfattere. Albumet «Blondt i blondt» (Bob Dylans mesterverk «Blonde on Blonde» gjendiktet) ble rost opp i skyene av kritikerne og kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år var han mannen bak mange av tekstene på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus».

På «Songfugl» viser Aadland at han også har teft for gode melodier. Han er fra før av kjent for radiolåter som «Min beste ven på ein dårleg dag», «Like til mi dør» og «Eg må ha deg». Denne høsten kommer hans første livealbum, innspilt i Oslo Konserthus med noen av landets fremste musikere.

Dørene åpner 19:30

Konsertstart 21:00Tilbake til kalender
Personvern