Starter: 26.01.2018 - 19:30
Avsluttes: 26.01.2018 - 23:00

Standup Ålesund er inne i sin 9.sesong og her er sesongstarten!

 

BILLETTER HER

Standup Ålesund er inne i sin 9.sesong og starter året med en fantastisk gjeng på Teaterfabrikken!

Henrik Fladseth:
i 2015 besøkte Henrik Teaterfabrikken med sitt soloshow "Kverulant" med stor suksess. Han har i årene etter vært å se flere plasser. Fast deltager på camp senkveld, sølvrekka på tv2, humorgalla i 2017 med blant annet Thomas Giertsen, Atle Antonsen og Robert Stoltenberg. I tillegg til disse merrittene er han vanvittig morsom. Med en ekstravang energi og tilstedeverælse er det vanskelig å ikke bli tatt med inn i Henriks verden, når du ser han på scenen. Om den verdenen er morsom? I aller høyeste grad!

Pål Rønelv:
Denne komikeren har vært hos oss flere ganger, og det gjør oss alltid glad når han vil komme tilbake! Har hatt stor suksess med fast juleshow i Bergen og er fast på en av de beste standupscenene i landet - nemlig ricks i Bergen! En morsom mann, vi er stolt over å presentere!

Laurits Lundgaard:
Denne særpingen står på scener over hele landet. I tillegg driver han sin egen standupklubb på hjemstedet. Laurits har glimt i øyne og svært gode historier å komme med. Så len deg tilbake for å nyte, før du må bøye deg i gapskratter like tterpå.

André Ulveseter:
En av primus motorene for standup Ålesund. Har premiere på sitt andre soloshow "Negativ optimist" i februar på Teaterfabrikken. Han leder dette showet med stødig hånd, så her kan du virkelig bare kose deg. For André har full kontroll!

Dato: Fredag 26.januar
Dørene åpner: 19:30
Showstart: 21:00

 

BILLETTER HERTilbake til kalender
Personvern